Linnunmäki
  Taitavissa käsissä
Info

Tilat & Kalusto
Linnunmäen eläinklinikka sijaitsee Kulloon kauniissa maalaismaisemissa.
Se remontoitiin vuonna 2010 eläinlääkäriasemaksi.

Ulkoa

Klinikkarakennus on helppo tunnistaa Helsingintien varrelta
ja pysäköintitilaa on aina riittävästi.

Valikoima

Myynnissä olevien ruokien ja vitamiinien valikoima on laaja. Kissoille ja koirille tarjoamme korkealaatuiset Hill's-ruokavaliot (myös erikoistarpeisiin). Linnuille klinikalta löytyy useita eri ruokia ja lisäravinteita sekä höyhenpeitteen hyvinvointia parantavia valmisteita. Jyrsijöille klinikallamme on mm. Oxbow:n ravintotuotteita.

Tutkimushuone

Potilaat otetaan vastaan toimenpidehuoneessa, jossa tehdään kaikki perustoimenpiteet ja tutkimukset. Jatkotoimenpiteitä varten klinikalta löytyy mm. erillinen, rauhallinen akupunktiohuone.

Ultra

Potilaiden tarkempaa diagnosointia varten voimme suorittaa klinikalla ultraäänitutkimuksia lajista ja potilaan koosta riippumatta.

Laboratorio

Omassa laboratoriossamme voimme tehdä lähes kaikki päivittäisessä praktiikassa tarvittavat laboratoriotutkimukset. Erikoismäärityksiä kaikkien lajien näytteistä voidaan tehdä ulkopuolisessa yhteistyölaboratoriossa.

Leikkaussali

Hyvinvarustellussa leikkaussalissamme pystymme tekemään useimmat praktiikassa tarvittavat kirurgiset toimenpiteet turvallisesti ja steriilisti, niin eksoottisille lajeille kuin perinteisille lemmikeille kissoille ja koirillekin.

Hammashuolto

Klinikallamme on valmiudet suorittaa kaikkien pieneläinten hammashoitoa perustarkistuksista aina vaativimpiin hampaiden poistoihin saakka. Hammashuollot teemme vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.

 

Ajanvaraus

ELÄINKLINIKKA LINNUNMÄKI

Laversintie 1, 06830 Kulloo
infomiukulinnunmaki.fi


AVOINNA:
ma-pe 8-20
la-su 11-18.

Copyright
Palvelut
Henkilökunta
Tilat ja kalusto
Ajankohtaista
Hoito-ohjeita
logot